İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - KAYAŞEHİR ŞEYH ŞAMİL İMAM HATİP ORTAOKULU

KAYAŞEHİR ŞEYH ŞAMİL İMAM HATİP ORTAOKULU

KAYABAŞI MAH EFLATUN SOK NO 2 KAYAŞEHİR MERKEZ PK 34494 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL
Vizyon
Geleceğimizin yetişkinleri olan öğrencilerimizi;Ülkemizin ve dünyanın ihtiyaç duyduğu din,bilim,sanat ve kültür alanlarında yetkin,kültürel mirası değerlendirebilen,yaşanan hayatı yorumlayabilen,problemlere çözüm üretebilen ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştiren bir okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi, milli eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak,ilköğretimin amaçları doğrultusunda kişisel, insanlık ilişkileri, ekonomik ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamak temel işlevimizdir. Bu çerçevede; 21.Yüzyılda gençlerimizin ve yetişkinlerimizin eğitim ve öğretimindeki kaliteyi yüksek tutmak ve gelişen dünya standartlarına uygun bireyler yetiştirmeyi gerçekleştirmek. Öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, velilerimizin gelişmesi için teknolojik gelişmelerden faydalanarak var olmalarını sağlamak; insani ilişkilerin kurulmasında sevgi ve saygı ortamının gelişmesi, demokratik, laik, çağdaş bir eğitimi okul aracılığı ile gerçekleştirmek; kendimizi ve çevremizi tanıyıp çağın gereklerine uygun bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak için varız.
8.30 14.50
Arapça İngilizce
Ulaşım
İETT,ÖHO,OAŞ ve Minibüs (79Y KAYAŞEHİR-YENİBOSNA METRO HATTI, 79K KAYAŞEHİR-Y.B.METRO HATTI, 79G KAYAŞEHİR- ZEYTİNBURNU HATTI, 79B KAYAŞEHİR – BAKIRKÖY HATTI, 79T KAYAŞEHİR – TAKSİM HATTI)
KAYABAŞI MAH EFLATUN SOK NO 2 KAYAŞEHİR MERKEZ PK 34494 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL
İl Merkezine uzaklık 30 km. İlçe Merkezine uzaklık 10 km.